Logo TC Sportec
  • Nieuws

31 maart 2021

Aanvang zomerseizoen 2021


Beste tennisvrienden,

Hopelijk alles goed met jullie en kijken jullie ook al uit om samen met ons het zomerseizoen terug op te starten.

 

Aanvang zomerseizoen

Goed nieuws : vanaf dinsdag 6 april kunnen al onze zomerleden 2021 opnieuw outdoor tennissen. De 3 terreinen aan ons clubhuis kunnen vanaf nu door de leden worden gereserveerd om te spelen.

Op iets later tijdsstip zal het mogelijk zijn om ook op terrein 4, gelegen achter de sporthal, outdoor te tennissen. Let wel : op dit terrein is geen verlichting aanwezig.

We hopen dat we vanaf 1 mei samen met de opening van de horeca (en ons clubhuis) ook indoor zullen kunnen spelen, zodat we de mogelijkheid zullen hebben om tijdens de zomer zelfs te spelen op 6 terreinen.

 

Lidgelden zomer 2021

Het lidgeld is niet gewijzigd tov vorig jaar en bedraagt :

- Gezinsabonnement (zijnde 4 affiliaties) 310€
- Individueel lid 130€
- 2de lid van hetzelfde gezin 110€
- Studerende jeugd 60€

Het lidgeld (met inbegrip van affiliatie en verzekering bij TennisVlaanderen) kan vereffend worden door storting op het rekeningnummer van de club : BE06 4495 6306 0122 met vermelding van naam en rijksregisternummer.

 

Covid-19 – winterabonnementen

De tweede golf in de coronaperiode heeft een zeer zware impact gehad op onze clubwerking. Door de maatregelen was het niet toegelaten om tijdens deze periode indoor te spelen. Alle winterleden zullen eerstdaags een individuele mail ontvangen met de melding van de teruggave op hun

abonnement en het effectief bedrag dat door de club zal worden teruggestort op hun rekening. Uiteraard een zeer zware dobber voor de club (zie alle vaste kosten die blijven doorlopen) maar we zijn overtuigd dat alle trouwe winterleden die al gedurende vele jaren gebruik maken van onze accommodatie deze teruggave zullen weten te appreciëren.

 

Uitbreidingsplannen Padel

Ons project heeft een belangrijke vertraging opgelopen maar niet getreurd, binnenkort zullen jullie de aanvang van de werken op de voet kunnen volgen.

 

Competitie en activiteiten

Noteer dat onze club opnieuw interclub zal spelen, vriendschappelijke ontmoetingen zal organiseren, lessenreeks start2tennis zal opstarten, jeugdstages zal organiseren, tornooien zal inrichten, free-dubbels op vrijdagavonden zal organiseren…. Evenwel zijn al deze activiteiten momenteel nog eventjes on hold omwille van covid-19 maatregelen maar jullie kunnen alle nieuwsberichten, weetjes, activiteiten steeds volgen op onze website.

 

Hulp van vrijwilligers op zaterdag 17 april 2021 vanaf 8u30

Op zaterdagmorgen vanaf 8u30 willen wij met zoveel mogelijk vrijwilligers samenkomen om ons clubhuis, indoorhal en omgeving van de terreinen te reinigen. We hopen op een talrijke opkomst, ook al is dit enkel in de voormiddag of in de namiddag, met vele handen kan het werk snel en grondig worden uitgevoerd.

 

Vele sportieve groeten.
Het bestuur