Logo TC Sportec
  • Lessen - Lentelessen Kids

De week na de Paasvakantie (dit is vanaf maandag 15 april) starten de lentelessen en dit voor een reeks van 8 weken van 1u. les per week

Einde lentelessen: week van 3 juni 2024.

  1. Kinderen geboren in 2019, 2018, 2017 en 2016 (groepjes van 6): 80 € per kind
  2. Kinderen geboren in 2015 of vroeger (groepjes van 4): 120 € per kind

De lessen worden gegeven op maandagavond, dinsdagavond & vrijdagavond :  telkens vanaf 17u30. Op woensdag vanaf 14u en op zaterdagvoormiddag vanaf 9u.

Indien reeds winterlessen gevolgd, gelieve dan bij de inschrijving dag en uur te vermelden van in de winterperiode.  Kinderen die in de winter les gevolgd hebben, krijgen zoveel mogelijk voorrang om hun uur terug in te nemen.     

Bij inschrijving van twee of meer kinderen van eenzelfde gezin (lentelessen of zomerstage) of indien uw kind 2u in de week de lentelessen volgt, geniet u van een korting van max. 5€ per kind.  

In deze prijs zit de affiliatie en verzekering inbegrepen. Het lidmaatschap bij TC Sportec is niet inbegrepen.

Wensen jullie uw kind(eren) lid te maken van de club dan kan dit! Door bij het bedrag van de lentelessen amper 30 € extra te betalen, wordt jullie kind automatisch lid en kan het vrij tennissen tijdens het zomerseizoen (april t/m september).

Opgelet: om deel te nemen aan de interclub of competitie dient men lid te worden.

Afsluitdatum inschrijvingen lentelessen : ZONDAG 24 MAART 2024!

Meer info :

  • jimmyvs.tcsportec@gmail.com
  • cis.engels@telenet.be

Inschrijvingen:

  • info@tcsportec.be

Onze leraar Cis is er niet tijdens de lentelessen maar zal er voor de zomerstages opnieuw bij zijn. Cis zal tijdens de lentelessen vervangen worden door Jimmy Van Steenberghe die reeds vele jaren tennislessen geeft in diverse clubs en vanaf nu en in de toekomst effectief deel zal uitmaken van ons team jeugdverantwoordelijken.