Logo TC Sportec
  • Nieuws

10 juni 2021

Testlesje vaardigheden Kids


Zaterdag 19 juni van 14.30 tot 15.30 u GRATIS TESTLESJE voor kinderen geboren tussen 2017 en 2015

31 maart 2021

Aanvang zomerseizoen 2021


Hopelijk alles goed met jullie en kijken jullie ook al uit om samen met ons het zomerseizoen terug op te starten.

27 maart 2021

Testles en info-uurtje zaterdag 3 april


Het voorziene testlesje en info-uurtje van zaterdag 3 april kunnen omwille van de huidige maatregelen, uitgevaardigd door de Veiligheidsraad, niet doorgaan. Het testlesje wordt verschoven naar een nog te bepalen dag en uur in juni. Zij die info wensen ivm het lidmaatschap voor de jeugd, de jeugdcompetitie en - interclub, lentelessen en zomerstages,...kunnen terecht op cis.engels@telenet.be

6 okt 2020

Infobericht Winterseizoen 2020


Vanaf nu zal het mogelijk zijn om de vrije uren in onze indoorhal online te reserveren. Kostprijs bedraagt 20€ per uur/terrein en wordt online betaald na het reserveren van het desgewenste uur. Verlichting ter plaatse te regelen met muntstukken van 1€. Al onze leden zullen hieromtrent een mail ontvangen via Elit. Reservatie kan gebeuren via link op onze website en op link Tennis Vlaanderen. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn voor de spelers met vaste uren om desgevallend een reservatie te annuleren zodat dit uur ter beschikking kan worden gesteld voor de leden die een uurtje willen reserveren.

11 aug 2020

We kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi!


🎾🎾We kunnen terugblikken op een geslaagd tornooi 🎾🎾 Bedankt aan alle deelnemers! Dit jaar namen 169 (!) teams deel aan het tornooi! Een ongezien succes! Bedankt aan allen die een kijkje kwamen nemen! Elke avond en het hele weekend door waren er een gezellige bende supporters op post! Bedankt aan al onze vrijwilligers! Zonder jullie inzet was ons tornooi niet mogelijk. Het waren spannende weken gezien de huidige situatie maar dankzij jullie inzet kon het tornooi op een veilige manier plaatsvinden!

20 aug 2020

Gastronomisch Champagne Dubbeltornooi


Er kan ingeschreven worden voor ons Gastronomisch Champagne Dubbeltornooi dat doorgaat van 20 t.e.m. 30 augustus 2020. Inschrijven kan via de app van Tennis Vlaanderen of via de website van Tennis Vlaanderen. Hierop vind je ook alle info omtrent de reeksen.

20 juli 2020

Play Safe & Go: Update 20 juli


Mondmaskers verplicht vanaf 12+

4 juni 2020

Start To Tennis 2020


1 uur les/week - Groepen van 4 - Start To Tennis en vervolglessen - Gediplomeerde lesgever - Gratis gebruik tennisrackets - Lidkaart Tennis Vlaanderen - Inclusief Verzekering

18 mei 2020

Play Safe & Go: Update Covid-19


Goed nieuws voor de leden van de tennisclub. Vanaf heden mogen onder zeer strikte voorwaarden ook dubbels worden gespeeld op onze club.

28 april 2020

Play Safe & Go: De Regels


Vanaf 4 mei is het zover, we hoeven niet langer te improviseren in ons kot, want er zal weer een balletje geslagen worden op onze club!

26 april 2020

Heropstart tennis vanaf 4 mei


Ongetwijfeld hebben jullie ook reeds het positieve nieuws vernomen dat vanaf 4 mei toelating wordt gegeven om onder strikte voorwaarden opnieuw te tennissen.

17 april 2020

COVID-19


De overheid heeft in samenspraak met Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie beslist dat alle sportactiviteiten ongeacht hun niveau moeten geschorst worden tot en met 3 mei 2020.

01 februari 2020

Tennisvlaanderen App


Installeer nu de app van tennisvlaanderen. Handig voor reservaties te maken/annuleren alsook competitie op te volgen.