Logo TC Sportec
  • Nieuws

26 april 2020

Heropstart tennis vanaf 4 mei


Ongetwijfeld hebben jullie ook reeds het positieve nieuws vernomen dat vanaf 4 mei toelating wordt gegeven om onder strikte voorwaarden opnieuw te tennissen.

Onze club is volop bezig met alle mogelijke voorbereidingen. In principe zal TennisVlaanderen maandag 27 april aan alle clubs de definitieve laatste richtlijnen kunnen bezorgen. De richtlijnen die van toepassing zijn op de spelers, zullen we op onze beurt, zo spoedig mogelijk aan jullie doormailen en we rekenen daarbij op ieders verantwoordelijkheid. Dit zal allemaal gebundeld worden onder het motto : “PLAY SAFE AND GO”.

Van zodra wij de mail met de definitieve richtlijnen aan jullie kunnen verzenden, zullen de terreinen on-line kunnen worden gereserveerd. Uiteraard is dit enkel mogelijk voor de leden die hun lidgeld hebben betaald.


WE ZIJN VOORBEREID!

Je staat wellicht te popelen om online je terrein te reserveren.
Onze terreinen zijn tijdig heraangelegd en we hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons clubhuis te voorzien van een extra olielaagje.


Wie wil spelen maar zijn lidgeld 2020 nog niet heeft vereffend, gelieve dit zo spoedig mogelijk te doen. Hierbij kort nog eens de info inzake lidgeld zomer 2020:
  • Gezinsabonnement €310
  • Individueel lid €130
  • 2de lid zelfde gezin €110
  • Studerende jeugd €60