Logo TC Sportec
  • Nieuws

18 november 2021

Nieuwsbrief November 2021


Beste tennis en padelvrienden,

hierbij kort enkele nieuwsberichten.

 

Covid-19 Update

Graag jullie aandacht dat de verplichting van het Covid Safe Ticket ook van toepassing is op ons clubhuis. Gelieve bij toegang tot het clubhuis jullie safe ticket te laten scannen door de barverantwoordelijke. Voor wie de indoorterreinen wil betreden is de mondmaskerplicht van toepassing. De nodige signalisatie werd aangebracht in het clubhuis. In het belang van ieders gezondheid vragen we jullie de regels strikt te willen opvolgen.

 

Clubcomité

Ieder van ons beseft dat het openhouden van ons gezellig clubhuis een must is voor de blijvende goede werking van de club. Dit is een heuse opdracht die onmogelijk door een paar vrijwilligers kan worden uitgevoerd. Vandaar dat een clubcomité werd opgericht bestaande uit alle leden die louter op vrijwillige basis een steentje willen bijdragen om de bar van het clubhuis open te houden. Enkele keren per seizoen de bar openhouden kan de last voor de bestaande leden reeds heel wat lichter maken (bij voorkeur zelfs in een team per 2 personen – leuker en aangenamer voor ieder).

Op donderdagavond 25 november nodigen we graag iedere actieve vrijwilliger (al wie zich actief heeft ingezet of actief wil inzetten in de nabije toekomst) met partner voor een gezellig samenzijn. We verwachten jullie om 19u in het clubhuis. Bedoeling is om de clubwerking te bespreken, de verdere bouwplannen toe te lichten, info te bezorgen omtrent de financiële situatie van de club, evaluatie te maken van de bar en de eventuele verdere barbezetting te bespreken voor de komende winter. Dit alles met heerlijke hapjes en drank. Om de catering zo goed mogelijk voor te bereiden, graag seintje (mail aan guy@quatannens.com) wie aanwezig kan zijn en dit uiterlijk tegen vrijdagavond 19.11. We hopen op een talrijke opkomst.

 

Verhuur rackets padel – camerabewaking clubhuis en terreinen

Rekening houdend dat wij niet in de mogelijkheid zijn om ons clubhuis doorlopend te openen en heel wat geïnteresseerden reserveren voor padel maar niet beschikken over een racket, zullen enkele rackets gedeponeerd worden in de inkomhal van de indoortennis. Daar zal de nodige info aanwezig zijn waarbij ieder die het wenst een racket zal kunnen huren en de huurprijs zal kunnen deponeren in geldkistje of betalen via payconiq. Dit zal mogelijk zijn tegen eind volgende week van zodra de nodige camera’s aangebracht zijn rond clubhuis en in de inkomhal. Uiteraard zullen ook nog steeds rackets aanwezig zijn in vitrinekast in het clubhuis om deze te verhuren wanneer clubhuis geopend is.

De camera’s zullen ook toelaten toezicht te houden op een correct gebruik van onze padel en tennisterreinen.

 

Sponsoring

Het bestuur heeft heel wat diverse sponsorformules uitgewerkt om onze club te sponsoren. Mochten jullie firma’s kennen die interesse hebben om onze club financieel te steunen onder de vorm van een sponsoring, aarzel zeker niet contact op te nemen met een bestuurslid.

 

Huur indoor tennis – padelterrein

Niet vergeten dat alle leden en niet leden steeds een los uur kunnen reserveren, zowel in de indoorhal als voor een padelterrein. Voor een uurtje tennis in de indoorhal bedraagt de prijs 22€ per uur (exclusief verlichting). Reservatie net zoals padel of tennis in de zomer; ga naar www.mijnterrein.be en dan merk je alle vrije uren in de indoorhal.

 

Varia

Aarzel niet regelmatig onze website www.tcsportec.be te raadplegen waar je alle informatie kan vinden in verband met onze club, geplande activiteiten en nieuwtjes. Je kan ook steeds interessante info vinden op de website van TennisVlaanderen : www.tennisvlaanderen.be met onder meer nieuws omtrent tornooien, interclub, info lidmaatschap…

 

We wensen jullie allemaal nog veel tennis en padelplezier.

Hou jullie gezond en hopelijk tot binnenkort.

 

Het bestuur